一幻拉麵(中環)

今次由War Game fd-A,男友人, 帶番我去食lunch... 一定要齊人先入座,位置較迫, 間隔似溫習室設計,如拎到大袋,request basket畀客人裝住。 有電子付款Octopus畀錢 我地叫左2人餐,我叫蕃茄湯底蝦拉麵+A朋友叫豚肉拉麵+雞胸沙津+煎餃x5 個蝦湯底好夠濃郁,伴埋前菜沙津+小食餃子,已經好飽! 平時算係食得既我,都掃唔哂成碗拉麵,已經特別叫蕃茄湯底,酸酸地,也食唔哂! 前菜沙津個汁,調得幾好味,開胃既,煎餃都唔錯既。 想叫熱綠茶係無既,就咁裝既水都係室溫水,咁我就叫左罐唔凍綠茶,無卡路里既,飲得放心些。 我叫既蝦拉麵,有埋1塊豚肉既,薄切,脂肪與肉分明既,外表美麗。

平均消費
HK$0
地址
一幻拉麵 中環店
Shop A, G/F Winway Building , 50 Wellington Street 中環威靈頓街50號華威大廈地舖A, Central, 香港
評分
4/5
下一篇載入中