原點 2024/05/15

【吃下元朗】邪惡max! 麻糬窩夫 x 心太軟 - Here

前陣子去元朗吃飯,甜品怪當然又要去吃甜品~ 推介下,來了這家Here dessert~ 一定是明白小朋友才做選擇~ 所以這裏有麻糬窩夫x心太軟! 這裏有三種口味的麻糬窩夫,分別是原味,朱古力跟綠茶~ 我哋揀咗原味,因為唔想咩都係朱古力咁咁黐線~ 窩夫新鮮烤好,非常香脆! 而裏面嘅麻糬非常Q彈,再配配上冰凍的薄荷朱古力雪糕~ 一冷一熱,一Q一脆,多重質感的享受~ 心太軟可以選朱古力或者抹茶味,我當然要朱古力味囉! 看著心太軟切開時流出來的朱古力漿,真的好想馬上舔一下~ 非常香濃的朱古力味,而且流心程度剛剛好~ 這家店還有好多其他甜品~ 但最出色一定是麻糬窩夫和心太軟~ 還要那麼聰明的把兩者結合~ 大家來到基本上都不用想,一定會點這個~ Here Dessert 元朗馬田路20-30B號安寧大廈地下4號舖 海倫最愛吃~ 有好吃的餐廳記得要聯絡我~ :) pansychangchl@hotmail.com 我的FB專頁: https://www.facebook.com/helenhandicraft 我的IG: https://www.instagram.com/helenhandicraft/ #甜品 #心太軟 #元朗 #窩夫 #食食食 #麻糬 #原點 #元朗國 #heredessert (此文章由U Blog 同步發佈至社群)

平均消費
HK$0
地址
原點
香港元朗馬田路安寧大廈4號地鋪
評分
5/5
😮
想買😍
下一篇載入中